Dia Linn

Healing & Reading

Kristal & Parfum Energetica

De werking wordt gecreëerd door een unieke combinatie van edelstenen, geur en kleur. Door Carien van Ool (natuurgeneeskundige en paranormaal therapeut) zijn op basis van deze bijzondere combinaties, escenties ontwikkeld. Elk van de geuren (die overigens voor 90% biologisch zijn) werken over het hele energiesysteem. Escentie zijn sterke energetische parfums die je ondersteunen in jouw persoonlijke en spirituele processen. Om jouw persoonlijke parfum (blend) te creëren, doen we een korte test, een energieveld-scan om te bepalen welke escentie jou kan ondersteunen en meer in balans kan brengen. Dit doen we door jou te laten voelen wat iedere escentie met jouw energie doet. Dit parfum is als een persoonlijke vingerafdruk in harmonie met jou en de fase van je leven waar je nu in zit. De geuren zijn energetisch te voelen en ondersteunen het gehele energiesysteem. Ieder mens is uniek en daar hoort het parfum dat je draagt op afgestemd te zijn als een deur naar de onzichtbare wereld, de wereld van energie, om meer in verbinding te staan met alles wat het oog niet kan waarnemen. De Eau de Parfum bevat biologische alcohol als geurdrager en is verkrijgbaar in een flacon van 30ml en 50ml.

Omdat het hier gaat om het energieveld komt er vanzelf een passende geur uit, geen specifieke vrouwen- of mannengeur maar een persoonlijke geur. Deze escenties zijn ook geschikt voor het energieveld in je huis of andere ruimte, in de vorm een parfumflacon van 100ml met geurstokjes (Escentie Reeds) waardoor het milde parfum langzaam aan de omgeving wordt afgegeven en welke met non-toxic dragers zijn vervaardigd en geopend 4 tot 5 maanden meegaan. 

Ook heel mooi als geschenk! Ook dan zal er een energieveld-test plaatsvinden, net zoals bij het bepalen van de juiste escentie voor je huis of ruimte.


Spreekt een fusie van geur, kleur en kristal jou aan, boek dan een Dia Linn Home Party Geur & Kristal voor 35,00 euro per persoon exclusief 30,00 euro extra kosten per party op locatie. De aankoop van een blend is uiteraard vrijblijvend. Ook wordt er een liefdeslegging per persoon gedaan! Een gezellige en bijzondere ervaring! Wil je eerst meer weten, stuur gerust een berichtje.


Denkt u bij Healing met Parfum Energetica bijvoorbeeld aan ondersteuning voor:

*Aarding

*Balans

*Belemmerende obsessies loslaten

*Concentratie

*Gevoel van veiligheid

*Groei

*Hoofdpijnklachten verlichting

*HSP

*Liefde toelaten

*Ontspanning

*Opladen

*Oude overtuigingen loslaten

*Overwerkt zijn (burnout)

*Rust bij nervositeit

*Reiniging en zuivering

*Scheiding of verlies processen

*Somberte wegnemen

*Stabiliteit

*Stress kalmeren

*Trauma verwerking

*Vermoeidheid verminderen

*Versterking energie

*Vertroosting

*Vertrouwen

*Verzachting

0