Dia Linn

Healing & Reading

Kristal & Parfum Energetica

 Energetische Beauty & Massage Praktijk


Energetische Crystal Healing Massage
Niet zomaar een rug-, nek- en schouder massage maar een volwaardige energieveld behandeling om alles weer te laten stromen, uw energie frequentie te verhogen, de balans terug te brengen en te ontspannen!

De complete behandeling bestaat uit:

  • Bodyscan energieveld test zodat de juiste escentie blend (parfum met kristallen) gebruikt kan worden tijdens de behandeling
  • Het in balans brengen en zuiveren van de Chakra's
  • Gebruik van hoogwaardige massageolie voor de rug-, nek- en schouder massage waarbij ik werk met guasha's van edelstenen (massage tools) voor hun weldadige werking
  • Daarna geef ik u energie door via mijn handen zodat u volledig tot rust komt. De energie zal daar gaan waar uw lichaam deze het meeste nodig heeft
  • Ter afsluiting krijgt u de persoonlijk afgestemde escentie parfumblend opgesprayd en mag u deze, indien gewenst, ook aanschaffen voor thuisgebruik voor verdere healing en groei, als een soort nabehandeling. En we zullen een Color Card voor u leggen zodat u weet bij welke kleur u het meeste gebaat bent in dit stadium want ook kleuren geven energetische trillingen af.

Kortom, een weldaad voor lichaam en geest waar u ook na de behandeling de voordelen van mag ervaren! De volledige behandeling duurt ongeveer 1,5 uur en ik vraag u zelf om 2 grote handdoeken/badlakens mee te brengen in verband met persoonlijke hygiëne welke bij mij voorop staat. Trek ook niet uw mooiste kleding aan want ik werk met olie. Voor de massage hoeft u alleen uw bovenkleding uit te trekken en de dames kunnen gewoon de bh aanhouden.

Ervaar het zelf! 50 euro per behandeling.

NOTE, met ingang van april 2022:

Nieuwe Tijdperk - De Bewustzijns- en frequentie verhogende behandeling voor ondersteuning tijdens deze shift

Het bewustzijn van de mens verhoogt zo snel dat ik het belangrijk vind om mensen hierbij een handje te helpen en heb ik de Energetische Crystal Healing hierop aangepast. Er is sprake van een geheel nieuwe frequentie die gebracht wordt. Een trilling die de mens wel eens heel goed kan gebruiken in de naderende stappen op de evolutionaire ladder, voor een diepe verbinding met Spirit. Een opening van de intuïtie zodat het spirituele- en het aardse samenkomen. Stress wordt geneutraliseerd en zorgt voor kalmte door de energie van de Kosmos.

Tijdens de Healing maak ik gebruik van kristallen die helpen ontwaken in het Aquarius tijdperk. Uw lichtlichaam wordt geactiveerd en de behandeling reinigt het lichaam door een enorm wit licht vol regenbogen, donkerte wordt het lichaam uitgedreven en het licht van "Al dat Is" weer zichtbaar. De connectie met het goddelijk licht herstelt zodat je weer kunt voelen dat je een bent met het Universum. Informatie van lichtwezens, spirits en andere spirituele helpers worden uitgenodigd in de aardse frequenties en komt veel gemakkelijker binnen. Het lichaam stroomt weer en door het enorme licht in de aura kunnen emoties en blokkades gemakkelijk losgelaten worden.

Voor heling in alle lagen van bewustzijn en zelfs op het fysieke vlak, voor innerlijke rust, vrolijkheid en verbinding.


Energetische Crystal Lifting Facial

Ook hier werk ik met guasha's (massage tools) van kristal en speciaal samengestelde Wonderoil voor een direct resultaat! Niet zomaar een gezichtsmassage maar een fysieke en energetische liftende facial voor een stralend en ongekend resultaat! 


100% Coldpressed Natural Oils

Proefdiervrij

Vegan


Kom het liefst zonder make-up voor deze behandeling.


Ervaar het zelf! 20,00 euro per behandeling (ongeveer 30 minuten).


Disclaimer/Waarschuwing: niet geschikt voor personen met een pitten-, zaden- of notenallergie.


Na de behandeling direct zichtbaar resultaat! Deze onderstaande foto's zijn onbewerkt en gemaakt voorafgaand aan de eerste behandeling en ongeveer 10 minuten na de behandeling...


Links: de neus/lipplooi met aan de linkerkant de before en aan de rechterkant de after foto's. Zelfs diepe rimpels onderaan de lipplooi richting de kin worden oppervlakkig.


Midden: de hals en decolleté rimpels waarbij de bovenste de before foto is met daaronder de after foto.

Rechts: bovenaan de before foto voor de oogcontour met linksonder de after foto na 10 minuten waarbij de diepste rimpels onder de ogen sterk zijn verminderd en rechtsonder is van de dag erna waarbij ook het ooglid is strakgetrokken.

IN DE SPOTLIGHT: 

DE COMBI HEALING TREATMENT

De meest complete behandeling om weer in je kracht te komen met deze ongeveer 2 uur durende retraite.


Ben je klaar om je leven om te gooien en een frisse start te maken? Dan gaan we zorgen voor een reset zodat alles in je leven weer gaat stromen, de negativiteit van je afvalt en je weer positiviteit aantrekt met het volledig op jou afgestemde pakket, bestaande uit:


  • Energetische Crystal Healing Massage (t.w.v. 50,00 euro)
  • Energetische Crystal Lifting Facial (t.w.v. 20,00 euro)
  • Energetische olie (t.w.v. 10,00 euro)
  • Aquagems (t.w.v. 15,00 euro)
  • Healing Candle (t.w.v. 20,00 euro)

Totaal 100,00 euro (inclusief 3 Magische producten t.w.v. 45,00 euro) en persoonlijk op jou afgestemd. Een investering in jezelf!


De Energetische olie, Aquagems om geladen water te drinken voor ondersteuning van binnenuit, de Healing Candle/Waxmelts en Energy Field Sprays om uw ruimte de benodigde energie te geven, zijn allemaal Magische producten voor thuisgebruik die een intentie hebben meegekregen en zijn doordrenkt met Reiki energie vanuit de hoogste Bron van 

Licht & Liefde.