Dia Linn

Healing & Reading

Kristal & Parfum Energetica

Praktijk voor Healing, Reading en Parfum Energetica, centraal gelegen te Zwijndrecht (tussen Rotterdam en Breda).

Door een afspraak te maken heb je zelf al de eerste stap naar Healing gezet, je laat Boven (God, de Kosmos, het Universum, zoals je zelf wilt noemen) weten dat je openstaat voor de volgende stap, persoonlijke groei en het loslaten van hetgeen je tegenhoudt.

Samen kijken we via een Reading eerst waar het probleem ligt en waar je mee geholpen wilt worden. De Engelen kaarten zullen inzicht geven. Ook werk ik met de oeroude energie van Tera-Mai Reiki waarbij ik mij richt op emotionele- en psychische problemen of de belemmeringen in het dagelijks leven (die eventueel karmisch gerelateerd zijn, dus mogelijk hun oorsprong vinden in één of meerdere vorige levens) die doorbroken mogen worden. De Healing kan zo nodig uit een volledig pakket bestaan, inzicht, begeleiding, Reiki (op afstand) en ondersteuning met een persoonlijke escentie (parfum met kristallen die een energetische trilling afgeven) of je kiest meteen voor een Crystal Healing Massage waarbij je gehele energieveld wordt aangepakt.


Coaching

Als Archangel Life Coach mag ik ook begeleiding geven daar waar nodig. Coaching bij problemen, of dit nu op het gebied van emoties is of werk of opvoeding of relatie. Ook lichtkinderen hebben de juiste begeleiding nodig omdat zij tegen allerlei dingen aanlopen die zij niet begrijpen en een innerlijk weten hebben maar die nog niet goed kunnen plaatsen en jongvolwassenen die hulp zoeken bij studiekeuzes.


Tera-Mai™ Reiki genezers beoefenen de oude kunst van genezing door handoplegging, zoals beschreven in de Bijbel of observeren het werk van Gods Engelen.

REIKI is geen religie, cultus of geloofssysteem. Ook heeft het niets te maken met occultisme of spiritisme.

REIKI onderscheidt zich van andere geneeswijzen en is niets on-of bovennatuurlijks.

REIKI is aan het begin van de 19e eeuw door Dr. Mikao Usui herontdekt en wordt daardoor ook wel 'the Usui System Of Natural Healing' genoemd. REIKI betekent letterlijk Universele (Rei) Levensenergie (ki). Het is een oude geneeskunst. Het is een methode waarbij genezende levensenergie via het lichaam van de gever naar de ontvanger wordt geleid door middel van de handen. Deze worden op de ontvanger gelegd en de energie stroomt vanzelf. Ook kan dit op afstand plaatsvinden.

Bij REIKI wordt er gebruik gemaakt van gekanaliseerde energie. Op het moment van handoplegging of werken op afstand bij mens of dier, wordt de REIKI energie als het ware aangezogen en wordt deze energie met de handen doorgegeven. Het stroomt via de kruin-chakra (7e Chakra) van de gever naar binnen en gaat via de geopende kanalen van de gever naar het lichaam van de ontvanger.

Door REIKI door te geven wordt het cellensysteem van de ontvanger geactiveerd. Dit is een natuurlijk herstellend en genezend vermogen van het lichaam van mens en dier. Tevens geef je universele levensenergie door waardoor de organen en het lichaam van de ontvanger uit een verkrampte modus komen en daardoor zelf weer kunnen gaan herstellen.